columnatv2

Televiziunea Columna a apărut pe piața media în anul 2006 cu licență de transmisie în eter pe canalul 47 sub vechea denumire de TELE7ABC din 1996 având studiourile principale în Târgoviște și secundare în București. În cei 9 ani de activitate Columna TV a reușit să capteze atenția publicului, fiind situată în topul preferințelor telespectatorilor pe primul loc în județul Dâmbovița și pe locul 7 în topul televiziunilor locale și regionale la nivel național conform sondaj IRES&CNA 2011.
Columna TV emite 24/24 ore, 7/7 zile un program diversificat, îmbinând muzica bună cu transmisiuni live, emisiuni informative, cultural-educative, dezbateri, emisiuni tematice, interviuri și reportaje. Este o televiziune tânără ce activează în interes public și oferă o diversitate de emisiuni, 25 la număr, susținute, editate, regizate și create de echipa Columna TV, asigurând astfel o informare corectă, echidistantă și de calitate. COLUMNA TV are drept țintă populația activă, cu vârsta cuprinsă între 18 – 45 de ani, dar se adresează în acelasi timp, copiilor și persoanelor de vârsta a doua și a treia – atât din mediul urban cât și din cel rural.

 • Grila de programe complexă și diversificată se adresează tuturor categoriilor de telespectatori.
 • Columna TV produce și difuzează emisiuni de cultură, sănătate, sport, pe teme rutiere, economice, talk-show-uri, emisiuni de muzică populara și ușoară, administrație, politică, filme și documentare, grupajul informativ ocupând un loc important în grila postului.
 • ColumnaTV înseamnă echipă, respect, devotament, încredere, putând fi definit ca un post informativ și de divertisment. Zi de zi, încercăm să îmbogățim viața oamenilor prin doza de muzică de calitate din tezaurul folcloric național și emisiuni informative care corespund gusturilor și așteptărilor telespectatorilor. Columna TV este o televiziune regională, având o arie de acoperire teritorială în județul Dâmbovița și în județele: Prahova, Ilfov, Argeș, Teleorman, Giurgiu, Călărași, Ialomița, București (prin societățile de cablu Digital Cable Systems și Metropolitan Inter Link ) cât și online pe http://www.columnatv.ro/tv/live-1/ cât și pentru mobile www.m.columnatv.ro și pe alte platforme cu transmisie on-line: www.pbx.ro., www.arya.rowww.tele-tv.infowww.telenet-live.com,www.freeintertv.comwww.fanatictv.netwww.posturi-tv.netwww.mywebtv.infowww.m.pbxtv.ro etc.
 • Proiect de viitor: extinderea proiectului la nivel național prin distribuția semnalului digital pe teritoriul României prin rețeaua UPC, RDS, Next Gen și Telecom. Modalitățile de recepție semnal sunt: recepție Eter Analog Terestru, recepție Digitală IPTV, receptie Digitală SDI și Analog prin rețele de fibră optică (linie dedicată).SONDAJ IRES&CNA: (http://www.cna.ro/Atitudini-i-obiceiuri-de-consum.html                             
 • Televiziunea Columna TV se află pe primul loc în județul Dâmbovița în topul preferințelor telespectatorilor și pe locul 7 în topul televiziunilor locale din țară conform sondajului IRES (Institutul Român pentru Evaluare și Strategie) realizat la cererea CNA (Consiliul Național al Audiovizualului).

Columna TV, În topul preferinţelor telespectatorilor

 • Postul de televiziune „Columna TV” este S.C. COLUMNA FILM STUDIO S.R.L., societate cu răspundere limitată, având sediul în B-dul. Libertății, Bl. C5, Et.3,ap 3, Târgoviște, Jud. Dâmbovița, reprezentată legal de domnul Valentin Popa, în calitate de Administrator și asociat.
  • Redactor Sef: Iulia Ghercă
 • Denumire Furnizor Servicii Media: Columna Tv
 • Adresa Televiziunii:B-dul. Libertății, Bl. C5, Et.3,ap 3, Târgoviște, Dâmbovița, Cod Postal 130004
 •    Telefon:
  0728.403.228; 
  0752.222.537
 •    Fax:
  0245.640.324