12 PERSOANE AU FOST EVACUATE DIN CAUZA UNUI INCENDIU IZBUCNIT ÎNTR-UN BLOC DIN GĂEȘTI

Pompierii au intervenit în cursul zilei de ieri, 15 august pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament situat la parterul unui bloc P+4.
Au acționat pompierii de la Detașamentul Găești cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă. În sprijin au intervenit și 2 autospeciale de la Detașamentele Titu și Târgoviște.
Update Găesti: Sosiți la locul evenimentului pompierii au localizat și lichidat rapid focul. În același timp se fac verificări asupra persoanelor din bloc și se evacuează locatarii din cauza fumui dens. O persoană este intoxicată cu fum si este preluată de echipajul SAJ pentru îngrijiri medicale.
Update2 Gaesti: În total au fost evacuate 12 persoane, iar persoana intoxicată cu fum, o femeie de 73 de ani, refuză transportul la spital. Au acționat 4 autospeciale de intervenție și o ambulanță SMURD, iar de la SAJ o ambulanță.
Incendiul a distrus elemente de mobilier, îmbrăcăminte și aparate electrice dintr-o camera și, din cauza temperaturii ridicate, a fost deteriorat contorul electric aflat in hol. – informează ISU Dâmbovița.