A ÎNCEPUT DISTRIBUIREA KITURILOR DE PROTECȚIE COVID -19 ÎN TÂRGOVIȘTE!

 

    Primăria municipiului Târgoviște a demarat acțiunea de distribuire a kiturilor de igienă către populație, ca măsură de prevenire a contaminării cu virusul Covid -19. Angajații Direcției de Asistență Socială vor merge săptămâna aceasta din poartă-n poartă pentru a le ănmâna cetățenilor materialele distribuite gratuit care constau în măști și mănuși chirurgicale. Cei care nu au fost la domiciliu în momentul în care au venit reprezentanții primăriei, pot merge să ridice produsele de la Direcția de  Asstență Socială sau pot negocia telefonic o soluție prin care să intre în posesia kiturilor.

„‼Măsuri combatere Covid -19!

Astăzi, au fost distribuite primele kituri de igienă, fiecare kit cuprinzand 2 perechi de mănuși și 2 măști, cu precizarea că vom ajunge la toți târgoviștenii.

 Distribuirea s-a facut la domiciliu, în functie de numărul membrilor fiecarei familii, de catre personalul Directiei de Asistenta Socială, echipat corespunzător.

Acțiunea s-a desfăsurat în cartierul Tudor Vladimirescu (microraionul nr. 6), dar și în cartierul Matei Basarab (microraioanele nr. 2 si nr. 3) sau Priseaca.

Primăria Târgoviște depune toate eforturile pentru ca distribuirea să fie finalizată până la sfârșitul acestei săptămâni, maine urmand a fi abordate cartierele Radu cel Mare (fostul microraion nr. 4) si Constantin Brancoveanu (fostul microraion nr. 5), dar si partial zona centrala.

 In situatia in care nu ati intrat in posesia mastilor si manusilor, iar pe scara sau strada dumneavoastra au fost deja distribuite, puteti suna la numarul de telefon 0732.017.666, Serviciul Evaluare si Monitorizare, pentru a stabili o modalitate de a intra in posesia kitului de igiena sau va puteti deplasa direct la sediul Directiei de Asistenta Sociala, din B-dul Unirii, Nr. 26, Târgoviște, Dâmbovița, program 08,00-20,00.

📌 În paralel, La Complexul Turistic de Natație se derulează și acțiunea de pregătire a materialelor de igienă care vor fi distribuite zilele următoare!” a precizat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.