ACCIDENT GRAV LA UNGURENI! DOI MORȚI ȘI DOI RĂNIȚI!

Două persoane și-au pierdut viața și alte două au fost grav rănite într-un accident rutier produs pe DN 72 A, în zona localității Ungureni. Soții Ionela (41 de ani) și Rafael (45 de ani), domiciliați în satul Drăgăești, se aflau în mașină împreună cu fiul lor în vârstă de 19 ani. În urma impactului, copilul și-a pierdut ambii părinți iar el se află în stare gravă la spital. În cealaltă mașină implicată se afla un șofer în vârstă de 75 de ani din Târgoviște, care a ajuns la spital cu răni grave. Primele imagini de la locul tragediei pot fi văzute la acest link!

Datele transmise de Inspectoratul Județean de Poliție Dâmbovița nu indică cine se face vinovat de producerea accidentului: DN 72A – Priseaca – din primele date- coliziune intre 2 autoturisme. În urma impactului, 2 persoane au decedat, iar alte doua au fost transportate la spital pentru acordarea de ingrijri medicale. Polițiștii efectueaza cercetarea la fata locului, urmand sa se stabileasca cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului rutier. Update: Persoanele decedate sunt un bărbat de 45 de ani (conducator auto) si o femeie de 41 de ani. Celelalte doua persoane ranite sunt un bărbat de 75 de ani (conducator auto) si un barbat de 19 ani.
Polițiștii efectuează în continuare cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă si vătămare corporală din culpă, fapte prevazute de art. 192 si art. 196 din Codul Penal, urmand sa fie stabilită modalitatea si împrejurările in care s-a produs accidentul rutier.

Foto: ISU Dâmbovița