ACCIDENT RUTIER PE DRUMUL DINTRE DICHIU ȘI PIATRA ARSĂ

In urma unui apel primit prin numarul unic de urgenta 112 in jurul orei 16:30, echipa Salvamont Salvaspeo Dambovita a fost instiintata de un accident rutier soldat cu o victima ce avea nevoie de ingrijiri medicale pe drumul ce leaga Saua Dichiului de Piatra Arsa.
O echipa de salvatori de la Baza Pestera a plecat in cel mai scurt timp catre locul mai sus mentionat impreuna cu un echipaj al Politiei Padina, ajungand  in aproximativ 20 de minute.
Victima, o persoana de sex feminin din Brasov a fost evaluata de medicul echipei, iar in urma evaluarii s-a constatat faptul ca persoana prezenta durere cu iradiere in zona coxo-femurala, emeza.
S-a recurs la imobilizarea victimei folosind gulerul cervical, targa rigida si salteaua vacuum si administrarea de substante pe cale I.V pentru stabilizarea pacientei.
In sprijinul salvatorilor montani au ajuns 2 echipaje SMURD, un echipaj de descarcerare, victima fiind preluata de echipajul SMURD si transportata la Spitalul Orasenesc Sinaia pentru investigatii suplimentare. – INFORMEAZĂ SALVAMONT DÂMBOVIȚA.