CHEF CU MANELE ÎN CIMITIR, ÎN NOAPTEA DE ÎNVIERE, LA CIOCĂNEȘTI! POLIȚIA A AMENDAT PETRECĂREȚII!

 

Mai mulți cetățeni din satul Viezurești, comuna Ciocănești au întinat Noaptea de Înviere cu un chef ținut printre mormintele din cimitirul din localitate. Oamenii legii s-au autosesizat după ce petrecăreții au postat pe o rețea de socializare filmările cu dansul și manelele din cimitir!

“Având în vedere imaginile video postate pe o retea de socializare, in cursul nopitii de 18 spre 19 aprilie, in care mai multe persoane dansează in spațiul public, fiind incalcate prevederile impuse in perioada starii de urgență, Compartimentul Relatii Publice din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Dambovita este abilitat sa comunice urmatoarele:

Politistii din cadrul Politiei Orasului Racari, sprijiniti de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, s-au deplasat pe raza localitatii Vizuresti, unde au identificat persoanele în cauza. Au fost aplicate 6 sanctiuni contraventionale in valoare de 20.000 de lei pentru fiecare si o sanctiune in valoare de 10.000 de lei pentru nerespectarea restrictiilor de circulatie, conform Ordonantei Militare nr. 3/2020.”

Biroul de Presă al Inspectoratului Județean de Poliție Dâmbovița