COMPANIA GEO-STING, ALĂTURI DE COMUNITATE ÎN LUPTA CU COVID -19!

„Donație importantă făcută Spitalului Județean de Urgență Târgoviște de compania GEO-STING! Compania GEO-STING nu se abate de la misiunea sa de bază – de a fi în slujba comunității, indiferent de vremuri.
Având ca obiect general de activitate gestionarea situațiilor de urgență, GEO-STING tratează cu maximă responsabilitate epidemia de Covid-19, respectând cu strictețe recomandările și măsurile adoptate de autorități, fiind, în același timp, receptivă la solicitările venite din partea celor aflați la datorie, în prima linie, în lupta împotriva coronavirusului.
În acest sens, GEO-STING a donat Spitalului Județean de Urgență Târgoviște un container sanitar, achiziție mult prea costisitoare pentru unitatea spitalicească, dar imperios necesară, conform prevederilor legale în vigoare. Containerul completează nevoia spitalului din municipiul Târgoviște de a asigura un circuit medical adecvat contextului epidemiologic actual, menit să protejeze în măsură cât mai mare sănătatea pacienților și a cadrelor medicale.” Compania GEO-STING
GEO-STING se alătură astfel companiilor private, fundațiilor, asociațiilor și persoanelor fizice care au sprijinit Spitalul Județean de Urgență Târgoviște de la începutul pandemiei și până în prezent! Au fost făcute donații constând în echipamente medicale, aparatură medicală dar și sume de bani.