FURTUNA DE NOAPTEA TRECUTĂ A LĂSAT 2000 DE DÂMBOVIȚENI FĂRĂ CURENT ELECTRIC!

Atenționarea meteorologică de tip Cod Portocaliu de furtuni și vijelii valabilă pentru județul Dâmbovița până în dimineața acestei zile și-a arătat din nou efectele în rețeaua de distribuție a energiei electrice. Aproximativ două mii de dâmbovițeni s-au trezit fără curent electric, pagubele fiind înregistrate în mai multe localități ale județului. Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dâmbovița ne-a transmis situația de la ora 8.00 cu cetățenii afectați!

ISU DÂMBOVIȚA – Efecte ale manifestărilor fenomenelor meteo periculoase în județul Dâmbovița – ora 08:00
În urma manifestării fenomenelor meteo periculoase prognozate de avertizarea COD PORTOCALIU (caracterizat de instabilitate atmosferică accentuată, ploi abundente, vijelii, grindină, descărcări electrice), în intervalul 20 mai, ora 13:00 – 21 mai, ora 06:00, în urma informațiilor primite de la operatorul economic de furnizare a energiei electrice, în județul Dâmbovița mai multe localități au probleme în alimentarea cu energie electrică:
 comuna Petrești – 849 abonați
 comuna Ludești – 124 abonați
 comuna Odobești – 715 abonați
 comuna I.L.Caragiale – 194 abonați.
Mai multe echipe ale operatorului economic (de furnizare energie electrică) intervin în teren pentru realimentarea cu energie electrică a localităților afectate.
Toate subunităţile inspectoratului sunt pregătite pentru a face faţă evenimentelor ce s-ar putea produce în această perioadă, pentru asigurarea unui climat de siguranţă şi linişte cetăţenilor dâmboviţeni.
COMPARTIMENT INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE