ÎN PLINĂ PANDEMIE, ÎN JUDEȚUL ARGEȘ SE ANUNȚĂ UN WEEK-END PLIN DE MANIFESTĂRI! JANDARMII, LA DATORIE!

În acest sfârșit de săptămână, în județul Argeș, se vor desfășura mai multe evenimente cultural-artistice și sportive, respectiv Campionatul Național de Skandenberg ”Braț de Fier”, Festivalul ”Archangel Motor Fest” în orașul Topoloveni, competiția de ciclism rutier ”Turul României” și Ultramaraton Internațional ”Transmaraton” pe DN7C Transfăgărășan.

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean ”Basarab I” Argeș vor acționa pentru ca evenimentele ce vor avea loc în acest sfârșit de săptămână să se desfășoare în condiții de siguranță.

De asemenea, pe raza județului vom acționa atât independent cât și în cooperare cu polițiști din cadrul IPJ Argeș, pentru siguranța cetățenilor dar și pentru verificarea respectării măsurilor preventive dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual.

Le recomandăm participanților la evenimente să respecte măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS-Cov-2 și indicațiile organizatorilor, să supravegheze cu atenție copiii, iar în cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte antisociale, să solicite sprijinul jandarmilor aflați în apropiere.

Prezenţa Jandarmeriei în mijlocul cetăţenilor este destinată descurajării comportamentelor necivilizate şi intervenţiei pentru rezolvarea eventualelor situații speciale/de criză în domeniul ordinii publice.

În cazul în care vă aflați într-o situație dificilă, solicitați cu încredere sprijinul jandarmilor.

Jandarmeria Română, cu siguranță, pentru fiecare!

Compartimentul informare, relaţii publice şi cu publicul