ÎNCĂ UN EPISOD DIN SERIA „GUNOAIELE DE LÂNGĂ DEALU”! DRAGI TINERI, AȘA VĂ PLACE?

Platoul Mănăstirii Dealu, pe cât de pitoresc și încântător poate fi lăsat de la mama natură, pe atât de mult poate fi urâțit de oameni. Tineri fără nicio urmă de educație murdăresc frecvent zona, lăsând mormane de deșeuri aruncate pe spațiul verde. Periodic autoritățile publice locale din Aninoasa, dar și o serie de organizații neguvernamentale salubrizează zona, numai pentru ca în scurt timp alte deșeuri să apară tot acolo. Primarul Vlăduț Niculae, el însuși participant de ani de zile la activitățile de curățare a zonei, trage un nou semnal de alarmă, în speranța că „agresorii” mediului se vor potoli.

Am fi crezut că înlocuirea pubelelor de gunoi amplasate în apropierea Mănăstirii Dealu din Aninoasa, va rezolva problema deșeurilor aruncate necontrolat.
Nu a fost deloc așa, pentru că unii înțeleg să „își încordeze mușchii” aruncând aceste pubele peste balustradă, în zona verde.

Oare vom ajunge să montăm câte o camera de supraveghere lângă fiecare coș de gunoi, pentru a ne putea asigura că acestea rămân intacte?

În continuare cred că aceasta zonă emblematică pentru județul nostru înseamnă mult mai mult decât motoare turate, drifturi, semințe, muzică la maxim și zona de consum tip fast-food! Mai rămâne ca tinerii care frecventează zona (unii dintre aceștia) să înțeleagă asta! – a precizat Vlăduț Niculae, primarul comunei Aninoasa.