INCENDIU LA O GOSPODĂRIE DIN TĂTĂRANI! FOCUL A FOST PUS INTENȚIONAT DE O TÂNĂRĂ DE 19 ANI!

 

O tânără de 19 ani din comuna Tătărani este cercetată de polițiști pentru că ar fi incendiat o gospodărie unde se aflau două locuințe lipite una de cealaltă. Pompierii s-au chinuit vreme de două ore să stingă flăcările. Incendiul a avut loc ieri, 8 aprilie, la ora 21.00!

„În jurul orei 21:00, pompierii voineșteni au fost alertați pentru stingerea unui incendiu produs la o gospodărie din comuna Tătărani.
Imediat, două autospeciale de stingere cu apă și spumă (ASAS) de la Garda Voinești s-au deplasat la locul evenimentului, unde au găsit incendiul manifestându-se la o locuință și la o anexă gospodărească (2 camere de locuit cu pătul deasupra) lipite una de alta.
După aproape două ore de luptă cu flăcările pompierii au reușit să lichideze incendiul, în care au ars: acoperișul casei și anexei pe o suprafață totală de 100mp, obiecte de mobilier, articole de îmbrăcăminte și materiale textile din interiorul locuinței și cca.1000 kg lemne de foc depozitate în pătul.


În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, se pare că incendiul s-a produs din cauza folosirii intenționate a unei surse de aprindere pentru a genera incendiul.” Biroul de Presă al ISU Dâmbovița.

Cazul a intrat în atenția Inspectoratului Județean de Poliție Dâmbovița:

„La data de 8 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Dragomirești au fost sesizați despre producerea unui incendiu la o locuință, de pe raza localității Tătărani.
O echipă de cercetare s-a deplasat la fața locului, iar în urma activităților desfășurate a fost identificată o persoană, o tânără de 19 ani, din localitate, bănuită că ar fi produs incendiul.
În urma producerii evenimentului, nu au fost persoane rănite.
În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă, faptă prevăzută de art. 255 alin. 1 din Codul Penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă.”