ÎȚI FACI PLINUL ȘI “UIȚI” SĂ PLĂTEȘTI! TINERII SUNT CERCETAȚI ACUM PENTRU FURT CALIFICAT!

*Doi bărbați, identificați și cercetați de polițiști după ce au alimentat un autoturism cu combustibil și au plecat fără a achita valoarea carburantului *

La data de 12 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Băleni au fost sesizați cu privire la faptul că dintr-o stație peco, o persoană a plecat cu autoturismul după ce a alimentat, fără să achite contravaloarea carburantului.

Polițiștii s-au deplasat la fata locului, iar din primele cercetări, au constatat că, în jurul orei 21:17, un autoturism ar fi fost oprit într-o stație peco, din Racovita, unde ar fi fost alimentat cu 76 de litri de carburan și ulterior ar fi plecat fără a achita contravaloarea combustibilului, respectiv 467,01 lei.

În urma investigațiilor desfășurate de polițiști, au fost identificate doua persoane, de 20 de ani, bănuite de comiterea faptei, acestea având calitatea de conducător auto și pasager.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmand ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă. – INFORMEAZĂ IPJ DÂMBOVIȚA.