LICEUL “VOIEVODUL MIRCEA”, UNUL DIN CELE TREI DIN ȚARĂ CARE PREGĂTEȘTE VIITORI PETROLIȘTI! IATĂ OFERTA DE ȘCOLARIZARE PENTRU ANUL ȘCOLAR 2020-2021!

Liceul “Voievodul Mircea” este una dintre instituțiile de învățământ cu tradiție din municipiul Târgoviște. De-a lungul celor 93 de ani de existență, unitatea de învățământ a trecut prin numeroase schimbări reușind de fiecare dată să-și adapteze programele de studiu în raport cu cerințele existente pe piața muncii.

Oferta de școlarizare a Liceului ”Voievodul Micrea” din Târgoviște pentru anul școlar 2020 – 2021

  • Instituție integrată mediului social și economic, centru cu vechi tradiții în servicii educaționale aduse comunității, Liceul ”Voievodul Mircea” propune absolvenților claselor a VIII-a o ofertă de școlarizare generoasă pentru anul școlar 2020-2021.
  • Bazându-ne pe experiența profesorilor noștri capabili să creeze contexte stimulative, credem în dezvoltarea unor personalități puternice ale viitorilor noștri elevi, pentru inserția lor pe piața muncii și pentru continuarea învățării pe tot parcursul vieții, prin promovarea formării la nivelul cerințelor europene și în acord cu nevoile societății românești.
  • Elevii claselor a VIII-a, dar și părinții lor, pot alege profilurile teoretic, tehnologic, vocațional sportiv, dar și învățământul profesional în domeniul industriei
  • Ca noutate pentru anul școlar 2020 – 2021, OMV Petrom organizează și susține prin Proiectul educațional ”Școala Petroliștilor” (din cadrul campaniei ”România Meseriașă”) o clasă de învățământ profesional dual cu un număr de 28 de locuri, la calificarea operator sonde pentru industria de petrol. Timp de 3 ani, elevii clasei de operator sonde vor studia după un curriculum actualizat, beneficiază de stagii de practică în cadrul companiei, burse școlare, cursuri de dezvoltare profesională susținute de angajații OMV Petrom și bursă suplimentară pentru toți elevii 500 lei/lună. În plus, pentru primii 10 elevi care au note peste 8, OMV Petrom oferă încă 200 lei/lună incepand cu clasa a IX-a, semestrul II.
  • Vino și tu în marea echipă a Liceului ”Voievodul Mircea”!
  • Ne găsești pe Bulevardul Regele Carol I, nr. 70, poți apela numărul de telefon 0245 612959 sau poți vizita site-ul liceului http://lvm-tgv.ro/