MOBILIZARE ȘI ÎN COMUNA ANINOASA DUPĂ PRIMELE PAGUBE PRODUSE DE PLOI ȘI TORENȚI!

Comuna Aninoasa a fost la rându-i afectată zilele acestea de ploile care nu mai contenesc.
Serviciile din cadrul Primăriei sunt mereu pregătite să intervină acolo unde cetățenii semnalează probleme cauzate de calamitățile naturii, explică într-un mesaj postat pe pagina sa de FB, Vlăduț Nicuale, primarul comunei Aninoasa.
Precipitațiile însemnate de azi, au produs numeroase pagube și în comuna noastră. Au fost proprietăți inundate, șanțuri și poduri înfundate, drumuri nepracticabile, culturi distruse și multă spaimă ca apa va intra în case. Am încercat, alături de Serviciul Public de Întreținere și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență să intervenim în toate zonele afectate. Nu ne putem lupta cu forțele naturii, dar trebuie să remediem punctual toate situațiile care agravează efectele cantităților mari de precipitații.
Mulțumesc cetățenilor care nu au stat nepăsători și ne-au oferit o mână de ajutor și colegilor mei care nu au ținut cont de faptul că erau uzi, nemâncați sau că deja lucrau de peste 5 ore peste program.
Echipele noastre sunt și în aceste momente pe teren, iar dacă întâmpinați probleme deosebite ne puteți contacta la numărul local de urgență 0768323828.