Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Drepturilor Copilului Dâmbovița vine în sprijinul victimelor violenței domestice cu un proiect capabil să le asigure acestora tot ce au nevoie pentru a spune NU violenței domestice! 

“NU mai poți suporta VIOLENȚA DOMESTICĂ!

Ai ajuns la capătul puterilor și vrei doar LINIȘTE ȘI O VIAȚĂ NORMALĂ!

ACUM NU MAI EȘTI SINGURĂ! DACĂ AI NEVOIE DE AJUTOR ȘI VREI O NOUĂ VIAȚĂ,

Schimbarea stă în PUTEREA TA! AI ÎNCREDERE!

Sună, transmite un e-mail sau mergi direct ACUM la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița pentru a afla cum poți să beneficiezi, prin proiectul POCU „VENUS – Împreună pentru o viață în siguranță!”, GRATUIT, din luna martie 2020, de unul sau mai multe dintre următoarele servicii:

  • GĂZDUIRE pe o perioadă de până la 1 an în cadrul unei LOCUINȚE PROTEJATE

  • CONSILIERE PSIHOLOGICĂ, respectiv, programe specifice de asistență psihologică și de dezvoltare personală în scopul de a depăși situația de criză.

  • CONSILIERE PENTRU ORIENTARE VOCAȚIONALĂ, FORMARE PROFESIONALĂ ȘI INSERȚIE SOCIALĂ ȘI PROFESIONALĂ, prin dezvoltarea de competențe în vederea creșterii oportunităților de ocupare a forței de muncă.

Date de contact DGASPC Dâmbovița:

adresă: Târgoviște, Str. I.C. Vissarion nr.1, cod poștal 130035, tel: 0245217686, fax. 0245614623, e-mail: dgaspcdb@yahoo.com, dgaspcdb@gmail.com, site: www.dgaspcdb.ro.”