TERAPIA CU PLASMA PRP, ACUM ȘI LA MEDLIFE POLIMED! IATĂ SERVICIILE DE DERMATO-ESTETICĂ DE CARE PUTEȚI BENEFICIA ÎN CADRUL CLINICII!

DR.CRISTINA IOANNOU, medic specialist dermatologie din cadrul clinicii MEDLIFE POLIMED ne vorbește despre noile proceduri disponibile în Târgoviște.

Dr Cristina Ioannou este specializata in dermato-venerologie si dermato-estetica. Colaborează cu Medlife Polimed şi Hymarco Targoviste. Doctorul Cristina Ioannou și-a obținut diploma de medicină la Universitatea de Medicină Grigore T Popa din Iași și a urmat programul de rezidență pe Dermato-venerologie la Spitalul Colentina din București. În același timp, și-a extins domeniul de specializare, completând cursuri noi în România și în Europa în domeniul Dermato-cosmeticei (dermato-estetica). Dr. Ioannou a lucrat anterior ca specialist la Spitalul Județean Giurgiu și acum practica în orașul Târgoviște din Dâmbovița. În prezent lucrează la Clinicile medicale si de frumusețe Medlife Polimed și Hymarco. Dr. Ioannou este membru al Societății Române de Dermatologie și al Academiei Europene de Dermatologie și Venerologie. Dr. Ioannou participa anual la conferințele naționale și europene de dermatologie, anti-îmbătrânire și dermatologie.

Servicii dermatologice

– Consultatii, tratament boli dermatologice;

– Electrocauterizare – papiloame si veruci;

– Dermatoscopie alunite;

– Excizie alunite;

– Biopsie pentru diferite afectiuni;

– Avulsie unghie.

Injectarea cu acid Hialuronic

– Tratamentul ridurilor nazogeniene

– Tratamentul ridurilor fumatorului

– Augmentare buze

– Augmentare pometi

– Tratamentul cearcanelor

Injectarea cu toxina botulinica

– Tratamentul ridurilor perioculare, glabelare, fruntii, nasului;

– Tratamentul transpiratiei excesive.

Terapia Vampir – Terapia cu plasma PRP

Se recomanda pentru zona: fetei, gatului, decolteului, mainilor, scalpului. Stimuleaza colagenul, imbunatateste calitatea pielii, estompeaza si elimina ridurile si opreste caderea parului.

Mezoterapia

Implica injectarea unui cocktail de vitamine si acid hialuronic la nivelul fetei, gatului, decolteului, mainilor si scalpului. Stimuleaza productia colagenului, imbunatateste calitatea pielii, promoveaza eliminarea ridurilor si estomparea lor, la fel cum stopeaza caderea parului.

BioNutrilift

Metoda prin care se introduce in aceeasi sedinta atat acid hialuronic (filler) cat si un acid hialuronic necroslinkat impreuna cu multiple vitamine. Elimina ridurile si revitalizeaza intreaga zona

Peelingul Chimic

Se folosesc diverse substante (acizi) pentru a trata diferite afectiuni – acnee, hiperpigmentari, pori dilatati, riduri.

Tratamentul cu Plasma IQ

– Blefaroplastie nechirurgicala (pleoapa superioara + pleaoapa inferioara)

– eliminarea riducrilor, cearcanelor (pleoapa inferioara)

– eliminare riduri perioculare, riduri smoker’s lines

– tratamentul papiloamelor, hemangioamelor, hiperpigmentarilor, siringoame, xantelasmelor si verucilor

Liftingul Facial cu fire bioresorbabile (PDO)

– Ridicarea obrajilor, liftingul pometilor,

– Conturul mandibulei

– Eliminarea aspectului de barbie dubla,

– Ridicarea sprancenelor

– Estomparea ridurilor peribucale (sub ochi)

Microdermabraziune

Este o metoda de curatare si exfoliere a pielii, prin care se indeparteaza impuritatile si celulele moarte, in scopul imbunatatirii aspectului si texturii epidermei.

Diater One a fost inventat pentru a satisface nevoile celor mai exigenti experti în metodele de înfrumusetare. Tehnologia de ultima generatie ce a fost folosita permite vindecarea a numeroase defecte si garanteaza rezultate evidente si durabile.

Tehnologia este bazata pe principiul frecventei radio metoda ce deschide o noua era în sfera îngrijirii pentru frumusete si sanatate.

Acest echipament permite efectuarea a diverse tratamente de înfrumusetare si poate fi folosit într-un mod simplu, necesitând un timp scurt de aplicare; ameliorarea anumitor probleme este imediata si uluitoare.

Cand vorbim de diatermie ne referim la cea mai noua metoda intrata spectaculos in domeniul esteticii medicale si reparatorii, care foloseste un concept inovator – diatermia prin caldura din interior spre exterior.

Efectul metodei presupune modulatii electrice prin curent alternativ introdus la nivelul tesuturilor, in urma carora membrana devine flexibila, permeabila, celula elimina retentia de apa si toxinele, alimentindu-se cu proteine si minerale. Celula se oxigeneaza si pielea capata aspectul din tinerete.

Aflați mai multe detalii accesând MEDLIFE POLIMED.