„TOȚI PENTRU PUCIOASA„ – PROGRAMUL PROPUS DE DĂNUȚ BĂDĂU, CANDIDATUL PMP LA PRIMĂRIA ORAȘULUI PUCIOASA

Toți pentru Pucioasa, înseamnă pentru mine ca primar să fiu mai aproape de oameni, să le rezolv problemele de viață specifice pentru fiecare zonă și gopsodărie în parte, în paralel cu celelalte proiecte de anvergură care asigură dezvoltarea orașului Pucioasa!

Dănuț Bădău vine în fața alegătorilor din orașul Pucioasa cu un program complex, un proiect de oraș care-și propune, printre altele:

-Valorificarea oportunităților de finanțare din fonduri proprii, guvernamentale, din fonduri europene sau de altă natură prin care să modernizeze întreaga infrastructură edilitară și economică locală care contribuie la creșterea veniturilor pe gospodărie și accesul tuturor cetățenilor la apă, canal, gaze, comunicații sau străzi, parcări asfaltate, etc.

-Realizarea Planului Urbanistic General al Orașului Pucioasa și a Regulamentului Local de Urbanism al Orașului Pucioasa, documente care stau la baza evoluției socio-economice a orașului;

-Construirea unei parcări (subterane/supraterane) în apropierea zonei centrale care să preia mare parte a fluxului de automobile parcate pe timpul zilei pe acest perimetru stradal.

– Relansarea industriei locale și sprijinirea afacerilor locale prin reluarea negocierilor cu partenerii privați, interesați, în vederea construirii parcului industrial pe cel puțin una din zonele Filatura Bucegi, Filatura Trainica, I.P.L.- Teracota, Țesătoria Bucegi.

-Realizarea centurii ocotlitoare a orașului Pucioasa pe relația Brănești (Priboiu-Scârlențea) -Pucioasa sat – str. Carierii pe malul Ialomiței, propunere făcută de u.a.t. Oraș Pucioasa prin primar Dănuț Bădău și aprobată prin Hotărârea Guvernului nr. 1153 din 17.11.2010.

-Sprijinirea unităților de cult de pe teritoriul orașului Pucioasa pentru buna lor funcționare și desfășurarea în condiții optime a activităților cu caracter religios și sociale.

-Refacerea cadrului urbanistic-arhitectural și cultural al zonei centrale, și nu numai, care să asigure un ambient plăcut, liniștitor, caracteristic unei stațiuni turistice europene.

-Valorificarea potențialului turistic balnear și climatic recunoscut al orașului Pucioasa; valorificarea potențialului turistic și de agrement a împrejurimilor de pe malurile râului Ialomița și a pârâului Bizdidel, prin amenajarea unei infrastructuri care să asigure accesul la proprietățile private și accesul proprietarilor la utilitățile publice, în așa fel încât să devină atractive din punct d evedere investițional pentru potențiali oameni de afaceri în domeniul turismului;

-Valorificarea potențialului de amplasare al orașului Pucioasa față de municipiul București, capitala României, și nevoia bucureștenilor de turism de week-end, de tratament medical balnear și de recuperare, de petrecere a concediului sau de achiziții imobiliare.

Ca măsuri imediate, Dănuț Bădău are în vedere implementarea unor măsuri pentru limitarea și prevenirea îmbolnăvirilor cu coronavirus, având în vedere cu precădere prevenția în unitățile de învățământ, de sănătate, de cult, agenți economici, transport în comun.

-Solicitarea Guvernului României să intervină pentru rezolvarea problemei de finanțare privind alimentarea cu APĂ POTABILĂ direct din sursele izvoarelor montane și a puțurilor de mare adâncime(150m) săpate în stâncă, din zona Gâlma-Rătei, pentru care s-au făcut, din fonduri europene, aducțiuni din berevoiești-Fieni la bazinele de la Mușa și de la Bela.

Și tot ca măsură urgentă, Dănuț Bădău, candidatul PMP la primăria orașului Pucioasa vizează „SALVAREA PRIMĂRIEI de la FALIMENTUL declarat public de actualul primar, domnul Ana Constantin Emilian („Venim la muncă din inerție!) sub pretextul că veniturile au fost consumate – angajate în avans pe doi ani (pe ce?) și se previzionează o poprire pe conturi ca la…capitală?!

Cum? Prin exercitarea unui management eficient și eficace al activităților administrativo-economice desfășurate de structura din aparatul de specialitate al primarului și al serviciilor publice subordonate consiliului local.”

Dănuț Bădău, PMP PUCIOASA, „TOȚI PENTRU PUCIOASA”

Vezi proiectele PMP pentru orașul Pucioasa, aici: https://www.facebook.com/PMP.Pucioasa.Dambovita

Publicitate electorală. Material realizat la comanda PMP Dâmbovița, Mandatar financiar coordonator 21200020.