UN TÂRGOVIȘTEAN ARE NEVOIE DE NOI! ȘI TU POȚI FI ALĂTURI DE ALEX! DONEAZĂ CÂT POȚI! ÎI VA SALVA VIAȚA!

Un nu caz umanitar zguduie comunitatea dâmbovițenilor. Ceea ce părea, inițial o banală durere la umăr s-a transformat într-un coșmar pentru un Alexandru, un fost sportiv în vârstă de 35 de ani, care luptă acum pentru a rămâne în continuare alături de copilul și soția sa, alături de cei dragi. Așa cum se întâmplă adesea în astfel de cazuri, ceea ce în România pare să fie o situație medicală fără rezolvare, în străinătate se poate trata cu șanse mari de reușită. Pentru toate aceste tratamente este nevoie de bani.
CONT: RO07INGB0000999903319349 (LEI)
TITULAR CONT : COCIOMEAGA RADU ALEXANDRU
ING Bank
Cod SWIFT: INGBROBU
CONT: BE50063704208618 (EURO)
TITULAR CONT : COCIOMEAGA RADU ALEXANDRU
Banca: Belfius
Cod SWIFT: GKCCBEBB
NR. REVOLUT: +40762277777
REVOLUT: Cont liră sterlină
Beneficiar: Oana Felicia Cojocaru
Cont: 30688906
Codul băncii: 04-00-75
REVOLUT: EURO
Beneficiar: Oana Felicia Cojocaru
IBAN: LT66 3250 0005 3969 0876
BIC: REVOLT21
Toate detaliile despre cum poate fi ajutat Alex sunt disponibile aici.
Redăm mesajul cutremurător al soției sale:
“Viata este atat de imprevizibila incat ne surprinde in fiecare moment, azi mergi intr-o directie, maine poti sa o iei pe un drum total opus. Asa este viata lui, a sotului meu. Timp de 35 de ani viata pentru el a fost cel mai bun prieten, pentru ca el iubeste viata. Un om luminat, bland, saritor, cu credinta in Dumnezeu, inconjurat de zambetele copilului sau, al sotiei, al familiei si ale prietenilor. Dar viata ne pune la incercare mult mai mult decat am fi putut gandi vreodata. O data cu acest diagnostic viata lui s-a dat peste cap.
O simpla durere de umar s-a transformat intr-un diagnostic devastator, o tumoare foarte rara, leiomiosarcom, de dimensiuni enorme (20 cm), cu metastaze la ficat.
Interventia chirurgicala este extrem de periculoasa, singura varianta fiind tratamente care sa opreasca raspandirea cancerului si diminuarea tumorii. In speranta de a gasi un tratament care sa se plieze pe nevoile lui am ajuns in Belgia. Dupa investigatii amanuntite la Spitalul Erasme am fost redirectionati catre Institutul Jules Bordet, institut oncologic specializat in tratarea tumorilor rare, unde vor fi reluate investigatiile si se incearca identificarea unei scheme de tratament inovator care sa il poata ajuta.
Alexandru are nevoie de ajutorul vostru, sedintele de chimioterapie, tratamentul, operatia sunt extrem de costisitoare, peste 100 000 euro, suma pe care nu pe putem sustine pana la capat. El este si va fi un luptator. Orice donatie este o speranta pentru victorie!
Sunt sigura ca atunci cand iubesti viata si viata te va iubi. Pe el viata trebuie sa il iubeasca pentru ca este tanar, are o minunatie de copil langa care trebuie sa traiasca, oameni care il iubesc neconditionat.
Alexandru – omul puternic!
Îl știm de-o viață!! Putem să spunem că relația noastră a depășit de mult limitele prietenei!! Suntem o familie și așa vom fi mereu!!
Alex iubește Steaua București!! A făcut-o încă de la vârsta de 10 ani, atunci când a mers prima data pe Ghencea!! La vârsta de 13 ani și a îndeplinit visul și anume, sa joace pentru Steaua!! A activat ca și atacant in cadrul grupelor de juniori ale CSA Steaua București timp de 2 ani și jumătate și de atunci,timp de peste 20 de ani, nu a mai lipsit de la meciurile echipei, nici în meciurile de pe Ghencea, nici în deplasări și nici chiar în meciurile din cupele europene!! Viața lui e STEAUA!! Întotdeauna a fost atras de fenomenul ultras și Peluza Sud Steaua, drept pentru care, alaturi de câțiva prieteni, in anul 2002 a inscripționat un banner colorat în roșu și albastru pe care scria Târgoviște și care a fost prezent vreme de câțiva ani la tribuna a2-a, chiar langa peluza sud a Templului, acolo unde s-a împrietenit cu câțiva membri ai grupului Old Boys!! Cifra 2002 se pare că l-a urmărit pentru că, după ani, s-a alăturat grupului ultras Vacarm 2002, grup in care a fost primit ca într-o familie!! In sfârșit era fericit și împlinit pentru că știa si simțea că face parte din Peluza Sud Steaua.”