Ursul ataca din nou in comuna Saschiz! Imagini spectaculoase cu ursul cand isi ia prada!

Ursul ataca din nou in comuna Saschiz, JUDETUL MURES! Imagini spectaculoase cu ursul cand isi ia prada!

              Apeluri disperate din partea locuitorilor din comunei Saschiz, Judetul Mures aproape de Sighisoara, pe reteaua de socializare facebook, oamenii incearca sa cauate solutii. Iata ce RELATEAZA  Razvan Oachis pa pagina personala de facebook:
           ,,Un nou atac de urs la Saschiz! Nu știu voi, dar eu efectiv m-am saturat, sa fac acte de necropsie odată la câteva zile !
Atentie, imagini cu puternic conținut emoțional!
Ursul a forțat poarta de la gard,a rupt usa de la cotețul porcilor, aceștia au scăpat pe drum , dar unul dintre ei a fost prins. Cam așa își mănâncă prada ursul, de vie!
Pentru acest porc nu s- a mai putut face nimic, rănile sunt mult prea grave.
Oare ce urmează? In apropiere sunt alte gospodarii, sunt vaci de carne cu vitei ținute liber, in gard electric.
Soluții? ”
            Se vede clar disperarea si teama oamenilor din zona comunei, acestia transmit mesaje de DISPERARE,SFATURI SI ATENTIONARE:
           ,,In atenția locuitorilor comunei Saschiz
Azi noapte a fost un nou atac al ursului, in partea diametral opusa a satului. Faptul acesta precum și urmele mari par sa indice alt urs. Ursul a luat un porc de circa 150 kg, l- a dus câteva sute de metri, fiind îndepărtat cu greu cu drujbe și torțe!
Acum oamenii așteaptă înspăimântati noaptea, pregătind cauciucuri la care sa le dea foc . Ar pune gard electric dar nu își permit, dar accepta donații.
In concluzie,Încercați sa luați toate măsurile posibile- porci bine închiși, câini legati aproape, etc, și nu va expuneți, deoarece un urs cu prada poate fi foarte periculos.
Cea mai buna soluție este gardul electric, dar știu ca mulți nu v-îl permiteți.
In urma pagubelor la animale și culturi, Asociația de vanatoare a făcut in fiecare an cereri pentru a recolta ursii problema, dar aceste cereri nu au fost aprobate. Se pare ca, după cum gândesc decidenții, ursii sunt mai importanți decât oamenii!”

        VIDEO: IMAGINI CU IMPACT EMOTIONAL

129 views